Zásady ochrany osobních údajů

Čtěte, jak nakládáme s vašimi údaji podle Obecného nařízení o ochraně osobních údajů (GDPR).

Kdo údaje sbírá

Vaše osobní údaje sbírá:

Veronika Brandová - eshop Fiat500126

Křinická 44, 550 01  Broumov - Kolonie 5.května

IČ: 02189852
Neplátce DPH

Kontaktní e-mail:  eshop@fiat500126.cz

 

Jaké údaje sbíráme

Sbíráme následující osobní údaje:

  • Kontaktní formulář: jméno, e-mail a telefon.
  • Registrace: jméno, e-mail, telefon, fakturační adresu, případně název firmy, IČ a DIČ.
  • Objednávka: jméno, e-mail, telefon, fakturační adresu, případně název firmy, IČ a DIČ.
  • Newsletter: e-mailovou adresu.

Důvod a účel sběru údajů

  • Kontaktní formulář: na základě budoucího plnění smlouvy, abychom mohli zodpovědět váš dotaz k poptávce služeb, případně poradit ohledně našich služeb a produktů.
  • Registrace: na základě budoucího plnění smlouvy, pro možnost opakovaných nákupů, předvyplnění identifikačních údajů v objednávce, pro získání slev, pro zobrazení historie objednávek.
  • Objednávka: na základě plnění smlouvy a zákonné povinnosti, abychom mohli správně vyřídit vaši poptávku / objednávku a mohli řádně vystavit a archivovat daňové doklady.
  • Newsletter: na základě vašeho souhlasu, abychom vás mohli informovat o novinkách a kampaních naší společnosti.

Jak dlouho údaje uchováváme

  • Kontaktní formulář: maximálně po dobu 1 roku.
  • Registrace: po dobu platnosti registrace a využívání osobního účtu, nejdéle však 5 let od poslední nečinnosti.
  • Objednávka: po dobu stanovenou zákonem.
  • Newsletter: po dobu 5 let, nebo než se odhlásíte.

Kdo osobní údaje zpracovává

Zpracovatelem těchto údajů je:

  • Veronika Brandová - eshop Fiat500126 (IČ 02189852, se sídlem Křinická 44, 550 01  Broumov - Kolonie 5.května), který provozuje tento web.

Soubory cookie

Při procházení webových stránek se zaznamenává vaše IP adresa, jak dlouho se na stránce zdržíte a ze které stránky přicházíte. Používání cookies pro měření návštěvnosti webu a přizpůsobení zobrazení webových stránek vnímáme jako oprávněný zájem správce.

Používání souborů cookie můžete ve svém prohlížeči zakázat.

Na co máte právo

  • Dotázat se, jaké údaje zpracováváme, za jakým účelem, v jakém rozsahu, jak dlouho a kdo k nim má přístup.
  • Můžete požádat o opravu, nebo výmaz těchto údajů.

Kam se můžete obrátit

  • Pokud si myslíte, že vaše údaje zpracováváme v rozporu s příslušnými právními předpisy, kontaktujte nás.
  • Pokud nebudete s řešením vaší stížnosti spokojeni, můžete podat stížnost na Úřad pro ochranu osobních údajů.

Tyto Zásady ochrany osobních údajů jsou platné a účinné od 25.5.2018.

Doporučujeme

Menší taška povinné výbavy FIAT

Menší taška povinné výbavy FIAT

- taška má poutko a zespoda suchý zip

Menší taška povinné výbavy FIAT
Doporučujeme Novinka
390.00 Kč
Skladem

Repasovaný karburátor Fiat 126 - 650ccm

Repasovaný karburátor Fiat 126 - 650ccm

- karburátor je odzkoušený, 100% funkční

na přání zrepasujeme i Váše karburátory !

- cena 1499,- Kč je pouze v případě, že nám zašlete Váš starý kompletní karburátor

- bez výměny je cena 2199,- Kč

Repasovaný karburátor Fiat 126 - 650ccm
Doporučujeme Novinka
1 499.00 Kč
Vyprodáno

Plachta REVORACING barevná

Plachta REVORACING barevná

- jedná se o plachtu určenou pro venkovní, i vnitřní použití

- šířka plachty je 1m

- na přání Vám vyrobíme plachtu dle Vašeho přání i rozměrů

Plachta REVORACING barevná
Doporučujeme
320.00 Kč
Skladem

Plachta FIAT - červená

Plachta FIAT - červená

- jedná se o plachtu určenou pro venkovní, i vnitřní použití

- šířka plachty je 1m

- na přání Vám vyrobíme plachtu dle Vašeho přání i rozměrů

Plachta FIAT - červená
Doporučujeme
350.00 Kč
Skladem

Menší taška povinné výbavy FIAT - NEW

Menší taška povinné výbavy FIAT - NEW

- taška má poutko a zespoda suchý zip

Menší taška povinné výbavy FIAT - NEW
Doporučujeme Novinka
390.00 Kč
Skladem

Hlava PANDA po kompletní GO na prodej

Hlava PANDA po kompletní GO na prodej

- hlava prošla kompletní generálkou, hlava je připravená k okamžité montáži

- hlava má drobné prasklinky, které nemají vliv na funkčnost, ani životnost

- pro více fotografií a informací nás kontaktujte

Hlava PANDA po kompletní GO na prodej
Doporučujeme Novinka
10 000.00 Kč
Skladem

Válce, písty, ojnice, zdvihátka Fiat 500 - komplet

Válce, písty, ojnice, zdvihátka Fiat 500 - komplet

- v ceně jsou válce Fiat 500 po výbrusu - 1. výbrus válců, písty, kroužky, čepy zn. Tarabusi - Italy

- vyúhlované a přepouzdrřené ojnice - tyto jsou z Fiatu 126, jsou stejné, jen mají dva mazací kanálky ( ojniční ložiska se dají snáze a levněji sehnat )

- zabroušená zdvihátka ventilů

- cena je 6999,- Kč za komplet v případě, že nám dodáte válce Fiat 500 ( nepoškozené a max. 1 výbrus ), ojnice a nepoškozená zdvihátka

- v případě, že nám nedodáte výše uvedené věci, cena je 8999,- Kč

- pro více informací nás kontaktujte

- v případě zájmu prodáváme jen samotné písty a válce po výbrusu

Válce, písty, ojnice, zdvihátka Fiat 500 - komplet
Doporučujeme
6 999.00 Kč
Skladem

Mlhovka kulatá - plast CHROM

Mlhovka kulatá - plast CHROM

- průměr mlhovky je 11,5cm

- jedná se o plasovou mlhovku ze zadní stranou pochromovanou

Mlhovka kulatá - plast CHROM
Doporučujeme Novinka
470.00 Kč
Skladem

Snížený setrvačník 3,67kg

Snížený setrvačník 3,67kg

- setrvačník je snížený a vyvážený

- cena je v případě, že nám dodáte Váš vlastní setrvačník v dobrém stavu

- cena bez výměny je 1300,- Kč

Snížený setrvačník 3,67kg
Doporučujeme Novinka
950.00 Kč
Skladem

Snížený setrvačník 4,01kg

Snížený setrvačník 4,01kg

- setrvačník je snížený a vyvážený

- cena je v případě, že nám dodáte Váš vlastní setrvačník v dobrém stavu

- cena bez výměny je 1200,- Kč

Snížený setrvačník 4,01kg
Doporučujeme Novinka
850.00 Kč
Skladem

Plechová cedule FIAT SERVICE

Plechová cedule FIAT SERVICE

- rozměr 30x20 cm

Plechová cedule FIAT SERVICE
Doporučujeme Novinka
399.00 Kč
Skladem

Kontaktujte nás

Telefonní kontakt:
+420 737 106 139
(po-ne 8-18 hod.)

Email: eshop@fiat500126.cz

Přihlášení / odhlášení k novinkám

Odesláním formuláře souhlasíte
se zpracováním osobních údajů.

Doprava

Ceska posta
Česká Pošta / Czech Post

DHL EXPRESS / TO THE WORD