Zásady ochrany osobních údajů

Čtěte, jak nakládáme s vašimi údaji podle Obecného nařízení o ochraně osobních údajů (GDPR).

Kdo údaje sbírá

Vaše osobní údaje sbírá:

Veronika Brandová - eshop Fiat500126

Křinická 44, 550 01  Broumov - Kolonie 5.května

IČ: 02189852
Neplátce DPH

Kontaktní e-mail:  eshop@fiat500126.cz

 

Jaké údaje sbíráme

Sbíráme následující osobní údaje:

  • Kontaktní formulář: jméno, e-mail a telefon.
  • Registrace: jméno, e-mail, telefon, fakturační adresu, případně název firmy, IČ a DIČ.
  • Objednávka: jméno, e-mail, telefon, fakturační adresu, případně název firmy, IČ a DIČ.
  • Newsletter: e-mailovou adresu.

Důvod a účel sběru údajů

  • Kontaktní formulář: na základě budoucího plnění smlouvy, abychom mohli zodpovědět váš dotaz k poptávce služeb, případně poradit ohledně našich služeb a produktů.
  • Registrace: na základě budoucího plnění smlouvy, pro možnost opakovaných nákupů, předvyplnění identifikačních údajů v objednávce, pro získání slev, pro zobrazení historie objednávek.
  • Objednávka: na základě plnění smlouvy a zákonné povinnosti, abychom mohli správně vyřídit vaši poptávku / objednávku a mohli řádně vystavit a archivovat daňové doklady.
  • Newsletter: na základě vašeho souhlasu, abychom vás mohli informovat o novinkách a kampaních naší společnosti.

Jak dlouho údaje uchováváme

  • Kontaktní formulář: maximálně po dobu 1 roku.
  • Registrace: po dobu platnosti registrace a využívání osobního účtu, nejdéle však 5 let od poslední nečinnosti.
  • Objednávka: po dobu stanovenou zákonem.
  • Newsletter: po dobu 5 let, nebo než se odhlásíte.

Kdo osobní údaje zpracovává

Zpracovatelem těchto údajů je:

  • Veronika Brandová - eshop Fiat500126 (IČ 02189852, se sídlem Křinická 44, 550 01  Broumov - Kolonie 5.května), který provozuje tento web.

Soubory cookie

Při procházení webových stránek se zaznamenává vaše IP adresa, jak dlouho se na stránce zdržíte a ze které stránky přicházíte. Používání cookies pro měření návštěvnosti webu a přizpůsobení zobrazení webových stránek vnímáme jako oprávněný zájem správce.

Používání souborů cookie můžete ve svém prohlížeči zakázat.

Na co máte právo

  • Dotázat se, jaké údaje zpracováváme, za jakým účelem, v jakém rozsahu, jak dlouho a kdo k nim má přístup.
  • Můžete požádat o opravu, nebo výmaz těchto údajů.

Kam se můžete obrátit

  • Pokud si myslíte, že vaše údaje zpracováváme v rozporu s příslušnými právními předpisy, kontaktujte nás.
  • Pokud nebudete s řešením vaší stížnosti spokojeni, můžete podat stížnost na Úřad pro ochranu osobních údajů.

Tyto Zásady ochrany osobních údajů jsou platné a účinné od 25.5.2018.

Doporučujeme

Nosič kufru na zadní kapotu s dřívky

Nosič kufru na zadní kapotu s dřívky

- jedná se o držák určen na vozy Fiat 500 a Italské 126

- na polské zadní kapoty Fiátků 126 musíte vyvrtat dvě díry a nebo upravit spodní podpěry držáku

Nosič kufru na zadní kapotu s dřívky
Doporučujeme Novinka
1 590.00 Kč
Skladem

Ochranná plachta na Fiat 126 a 500

Ochranná plachta na Fiat 126 a 500

Ochranná plachta na Fiat 126 a 500
Doporučujeme Novinka
999.00 Kč
Skladem

Menší taška povinné výbavy FIAT

Menší taška povinné výbavy FIAT

- taška má poutko a zespoda suchý zip

Menší taška povinné výbavy FIAT
Doporučujeme Novinka
390.00 Kč
Skladem

Lego Fiat 126

Lego Fiat 126

Postavte si model legendárního Fiatu 126p z kolekce Cobi Youngtimer.

Věk: 5+

Materiál: plast
Měřítko: 1/35
Počet dílků: 71
Rozměry modelu: 9,5 x 5 x 4,5 cm

Země původu: EU

Lego Fiat 126
Doporučujeme
359.00 Kč
Skladem

Držák na plechovky univerzální bez nápisu

Držák na plechovky univerzální bez nápisu

- umístitelný do originálního plastu před řadící páku

Držák na plechovky univerzální bez nápisu
Doporučujeme
199.00 Kč
Skladem

Čepice s tunelem - komplet pro děti

Čepice s tunelem - komplet pro děti

- jedná se o dětskou čepici s tunelem na krk s motivem Fiátku 126

- cena je za komplet

Čepice s tunelem - komplet pro děti
Doporučujeme
490.00 Kč
Skladem

Čepice s tunelem - komplet pro dospělé

Čepice s tunelem - komplet pro dospělé

- jedná se o čepici s tunelem na krk s motivem Fiátku 126

- cena je za komplet

Čepice s tunelem - komplet pro dospělé
Doporučujeme
490.00 Kč
Skladem

Plachta FIAT

Plachta FIAT

- jedná se o plachtu určenou pro venkovní, i vnitřní použití

- šířka plachty je 1m

- na přání Vám vyrobíme plachtu dle Vašeho přání i rozměrů

Plachta FIAT
Doporučujeme Novinka
350.00 Kč
Skladem

Plachta REVORACING barevná

Plachta REVORACING barevná

- jedná se o plachtu určenou pro venkovní, i vnitřní použití

- šířka plachty je 1m

- na přání Vám vyrobíme plachtu dle Vašeho přání i rozměrů

Plachta REVORACING barevná
Doporučujeme Novinka
320.00 Kč
Skladem

Těsnění víka karburátoru SPORT

Těsnění víka karburátoru SPORT

- jedná se o upravené těsnění pod víko karburátoru Fiatu 126

- zabraňuje přelévání karburátoru a přehlcování benzínem

- vhodné pro rally vozy, nebo pro vozy určené pro intenzivnější způsob jízdy

Těsnění víka karburátoru SPORT
Doporučujeme
39.00 Kč
Skladem

Plachta FIAT500126

Plachta FIAT500126

- jedná se o plachtu určenou pro venkovní, i vnitřní použití

- šířka plachty je 1m

- na přání Vám vyrobíme plachtu dle Vašeho přání i rozměrů

Plachta FIAT500126
Doporučujeme Novinka
290.00 Kč
Skladem

Svislé čepy Fiat 126 NT - komaxit

Svislé čepy Fiat 126 NT - komaxit

- cena je za jeden kus v případě, že nám zašlete Vaše staré

- na přání lze zaslat jen LEVÝ, nebo PRAVÝ

- cena bez výměny za jeden kus je 1600,- Kč

- jedná se o staré profesionálně repasované svislé čepy v ČR

- díky dutému čepu uvnitř pomocí maznice lze promazat čep jak nahoře, tak dole, tudíž se nezadírá ve spodní části

- svislé čepy jsou opatřeny práškovou barvou - komaxit

Svislé čepy Fiat 126 NT - komaxit
Doporučujeme Novinka
999.00 Kč
Skladem

Menší taška povinné výbavy FIAT - NEW

Menší taška povinné výbavy FIAT - NEW

- taška má poutko a zespoda suchý zip

Menší taška povinné výbavy FIAT - NEW
Doporučujeme Novinka
390.00 Kč
Skladem

Hlava PANDA po kompletní GO na prodej

Hlava PANDA po kompletní GO na prodej

- hlava prošla kompletní generálkou, hlava je připravená k okamžité montáži

- hlava má drobné prasklinky, které nemají vliv na funkčnost, ani životnost

- pro více fotografií a informací nás kontaktujte

Hlava PANDA po kompletní GO na prodej
Doporučujeme Novinka
10 000.00 Kč
Skladem

Válce, písty, ojnice, zdvihátka Fiat 500 - komplet

Válce, písty, ojnice, zdvihátka Fiat 500 - komplet

- v ceně jsou válce Fiat 500 po výbrusu - 1. výbrus válců, písty, kroužky, čepy zn. Tarabusi - Italy

- vyúhlované a přepouzdrřené ojnice - tyto jsou z Fiatu 126, jsou stejné, jen mají dva mazací kanálky ( ojniční ložiska se dají snáze a levněji sehnat )

- zabroušená zdvihátka ventilů

- cena je 6999,- Kč za komplet v případě, že nám dodáte válce Fiat 500 ( nepoškozené a max. 1 výbrus ), ojnice a nepoškozená zdvihátka

- v případě, že nám nedodáte výše uvedené věci, cena je 8999,- Kč

- pro více informací nás kontaktujte

- v případě zájmu prodáváme jen samotné písty a válce po výbrusu

Válce, písty, ojnice, zdvihátka Fiat 500 - komplet
Doporučujeme Novinka
6 999.00 Kč
Skladem

CHROM nárazníky Fiat 126 - kompletní sada

CHROM nárazníky Fiat 126 - kompletní sada

- v ceně je přední a zadní nárazník

- CHROM šrouby na přední a zadní nárazník ( celkem 4 kusy )

- pozinkované držáky nárazníků ( celkem 4 kusy )

- jedná se o zvýhodněnou sadu na celé auto

CHROM nárazníky Fiat 126 - kompletní sada
Doporučujeme Novinka
4 499.00 Kč
Skladem

Nástěnné hodiny Fiat 126

Nástěnné hodiny Fiat 126

- průměr hodin je 330cm

Nástěnné hodiny Fiat 126
Doporučujeme Novinka
799.00 Kč
Skladem

Stylové hodinky Fiat 126

Stylové hodinky Fiat 126

- dodávané s náramkem, krabičkou, tak jak je na fotce

- dodávané bez baterie

Stylové hodinky Fiat 126
Doporučujeme Novinka
799.00 Kč
Skladem

Kontaktujte nás

Telefonní kontakt:
+420 737 106 139
(po-ne 8-18 hod.)

Email: eshop@fiat500126.cz

Přihlášení / odhlášení k novinkám

Odesláním formuláře souhlasíte
se zpracováním osobních údajů.

Doprava

Ceska posta
Česká Pošta / Czech Post

DHL EXPRESS / TO THE WORD