Zásady ochrany osobních údajů

Čtěte, jak nakládáme s vašimi údaji podle Obecného nařízení o ochraně osobních údajů (GDPR).

Kdo údaje sbírá

Vaše osobní údaje sbírá:

Veronika Brandová - eshop Fiat500126

Křinická 44, 550 01  Broumov - Kolonie 5.května

IČ: 02189852
Neplátce DPH

Kontaktní e-mail:  eshop@fiat500126.cz

 

Jaké údaje sbíráme

Sbíráme následující osobní údaje:

  • Kontaktní formulář: jméno, e-mail a telefon.
  • Registrace: jméno, e-mail, telefon, fakturační adresu, případně název firmy, IČ a DIČ.
  • Objednávka: jméno, e-mail, telefon, fakturační adresu, případně název firmy, IČ a DIČ.
  • Newsletter: e-mailovou adresu.

Důvod a účel sběru údajů

  • Kontaktní formulář: na základě budoucího plnění smlouvy, abychom mohli zodpovědět váš dotaz k poptávce služeb, případně poradit ohledně našich služeb a produktů.
  • Registrace: na základě budoucího plnění smlouvy, pro možnost opakovaných nákupů, předvyplnění identifikačních údajů v objednávce, pro získání slev, pro zobrazení historie objednávek.
  • Objednávka: na základě plnění smlouvy a zákonné povinnosti, abychom mohli správně vyřídit vaši poptávku / objednávku a mohli řádně vystavit a archivovat daňové doklady.
  • Newsletter: na základě vašeho souhlasu, abychom vás mohli informovat o novinkách a kampaních naší společnosti.

Jak dlouho údaje uchováváme

  • Kontaktní formulář: maximálně po dobu 1 roku.
  • Registrace: po dobu platnosti registrace a využívání osobního účtu, nejdéle však 5 let od poslední nečinnosti.
  • Objednávka: po dobu stanovenou zákonem.
  • Newsletter: po dobu 5 let, nebo než se odhlásíte.

Kdo osobní údaje zpracovává

Zpracovatelem těchto údajů je:

  • Veronika Brandová - eshop Fiat500126 (IČ 02189852, se sídlem Křinická 44, 550 01  Broumov - Kolonie 5.května), který provozuje tento web.

Soubory cookie

Při procházení webových stránek se zaznamenává vaše IP adresa, jak dlouho se na stránce zdržíte a ze které stránky přicházíte. Používání cookies pro měření návštěvnosti webu a přizpůsobení zobrazení webových stránek vnímáme jako oprávněný zájem správce.

Používání souborů cookie můžete ve svém prohlížeči zakázat.

Na co máte právo

  • Dotázat se, jaké údaje zpracováváme, za jakým účelem, v jakém rozsahu, jak dlouho a kdo k nim má přístup.
  • Můžete požádat o opravu, nebo výmaz těchto údajů.

Kam se můžete obrátit

  • Pokud si myslíte, že vaše údaje zpracováváme v rozporu s příslušnými právními předpisy, kontaktujte nás.
  • Pokud nebudete s řešením vaší stížnosti spokojeni, můžete podat stížnost na Úřad pro ochranu osobních údajů.

Tyto Zásady ochrany osobních údajů jsou platné a účinné od 25.5.2018.

Doporučujeme

Svislé čepy Fiat 126 ST, 500

Svislé čepy Fiat 126 ST, 500

- jedná se o staré repasované svislé čepy v ČR

- díky dutému čepu uvnitř pomocí maznice lze promakat čep jak nahoře, tak dole, tudíž se nezadírá ve spodní části

- cena je za jeden kus v případě, že nám zašlete Vaše staré

- cena bez výměny je 4500,- Kč

- pozor, před montáží doporučujeme nakonzervovat čep, neboť není opatřen ochrannou barvou

Svislé čepy Fiat 126 ST, 500
Doporučujeme
999.00 Kč
Poslední kus skladem

Originální písty Fiat 500 nevýbrusové 67,40mm

Originální písty Fiat 500 nevýbrusové 67,40mm

- jedná se o originální písty značky Tarabusi

- velice kvalitní Italská výroba

- v ceně jsou písty, čepy, kroužky

- sada na jeden motor

- na fotce je jeden píst

Originální písty Fiat 500 nevýbrusové 67,40mm
Doporučujeme
3 190.00 Kč
3 699.00 Kč Poslední kus skladem

Svislé čepy Fiat 126 NT

Svislé čepy Fiat 126 NT

- jedná se o staré repasované svislé čepy v ČR

- díky dutému čepu uvnitř pomocí maznice lze promakat čep jak nahoře, tak dole, tudíž se nezadírá ve spodní části

- cena je za jeden kus v případě, že nám zašlete Vaše staré

- cena bez výměny je 3500,- Kč

- pozor, před montáží doporučujeme nakonzervovat čep, neboť není opatřen ochrannou barvou

Svislé čepy Fiat 126 NT
Doporučujeme
999.00 Kč
Skladem

Lego Fiat 126

Lego Fiat 126

Postavte si model legendárního Fiatu 126p z kolekce Cobi Youngtimer.

Věk: 5+

Materiál: plast
Měřítko: 1/35
Počet dílků: 71
Rozměry modelu: 9,5 x 5 x 4,5 cm

Země původu: EU

Lego Fiat 126
Doporučujeme Novinka
359.00 Kč
Skladem

Čepice s tunelem - komplet pro děti

Čepice s tunelem - komplet pro děti

- jedná se o dětskou čepici s tunelem na krk s motivem Fiátku 126

- cena je za komplet

Čepice s tunelem - komplet pro děti
Doporučujeme Novinka
490.00 Kč
Skladem

Čepice s tunelem - komplet pro dospělé

Čepice s tunelem - komplet pro dospělé

- jedná se o čepici s tunelem na krk s motivem Fiátku 126

- cena je za komplet

Čepice s tunelem - komplet pro dospělé
Doporučujeme
490.00 Kč
Skladem

Hodiny na stěnu Fiat 126

Hodiny na stěnu Fiat 126

- jedná se o plastové hodiny z 3D tiskárny

- součástí hodin není tužková baterie

- na přání můžete mít různou batevnou kombinaci hodin

Hodiny na stěnu Fiat 126
Doporučujeme Novinka
439.00 Kč
Skladem

Hodiny na stěnu Fiat 500

Hodiny na stěnu Fiat 500

- jedná se o plastové hodiny z 3D tiskárny

- součástí hodin není tužková baterie

- na přání můžete mít různou batevnou kombinaci hodin

Hodiny na stěnu Fiat 500
Doporučujeme Novinka
439.00 Kč
Skladem

Kontaktujte nás

Telefonní kontakt:
+420 737 106 139
(po-ne 8-18 hod.)

Email: eshop@fiat500126.cz

Přihlášení / odhlášení k novinkám

Odesláním formuláře souhlasíte
se zpracováním osobních údajů.

Doprava

Ceska posta
Česká Pošta / Czech Post

Nad 2 500 Kč DOPRAVA ZDARMA