Zásady ochrany osobních údajů

Čtěte, jak nakládáme s vašimi údaji podle Obecného nařízení o ochraně osobních údajů (GDPR).

Kdo údaje sbírá

Vaše osobní údaje sbírá:

Veronika Brandová - eshop Fiat500126

Křinická 44, 550 01  Broumov - Kolonie 5.května

IČ: 02189852
Neplátce DPH

Kontaktní e-mail:  eshop@fiat500126.cz

 

Jaké údaje sbíráme

Sbíráme následující osobní údaje:

  • Kontaktní formulář: jméno, e-mail a telefon.
  • Registrace: jméno, e-mail, telefon, fakturační adresu, případně název firmy, IČ a DIČ.
  • Objednávka: jméno, e-mail, telefon, fakturační adresu, případně název firmy, IČ a DIČ.
  • Newsletter: e-mailovou adresu.

Důvod a účel sběru údajů

  • Kontaktní formulář: na základě budoucího plnění smlouvy, abychom mohli zodpovědět váš dotaz k poptávce služeb, případně poradit ohledně našich služeb a produktů.
  • Registrace: na základě budoucího plnění smlouvy, pro možnost opakovaných nákupů, předvyplnění identifikačních údajů v objednávce, pro získání slev, pro zobrazení historie objednávek.
  • Objednávka: na základě plnění smlouvy a zákonné povinnosti, abychom mohli správně vyřídit vaši poptávku / objednávku a mohli řádně vystavit a archivovat daňové doklady.
  • Newsletter: na základě vašeho souhlasu, abychom vás mohli informovat o novinkách a kampaních naší společnosti.

Jak dlouho údaje uchováváme

  • Kontaktní formulář: maximálně po dobu 1 roku.
  • Registrace: po dobu platnosti registrace a využívání osobního účtu, nejdéle však 5 let od poslední nečinnosti.
  • Objednávka: po dobu stanovenou zákonem.
  • Newsletter: po dobu 5 let, nebo než se odhlásíte.

Kdo osobní údaje zpracovává

Zpracovatelem těchto údajů je:

  • Veronika Brandová - eshop Fiat500126 (IČ 02189852, se sídlem Křinická 44, 550 01  Broumov - Kolonie 5.května), který provozuje tento web.

Soubory cookie

Při procházení webových stránek se zaznamenává vaše IP adresa, jak dlouho se na stránce zdržíte a ze které stránky přicházíte. Používání cookies pro měření návštěvnosti webu a přizpůsobení zobrazení webových stránek vnímáme jako oprávněný zájem správce.

Používání souborů cookie můžete ve svém prohlížeči zakázat.

Na co máte právo

  • Dotázat se, jaké údaje zpracováváme, za jakým účelem, v jakém rozsahu, jak dlouho a kdo k nim má přístup.
  • Můžete požádat o opravu, nebo výmaz těchto údajů.

Kam se můžete obrátit

  • Pokud si myslíte, že vaše údaje zpracováváme v rozporu s příslušnými právními předpisy, kontaktujte nás.
  • Pokud nebudete s řešením vaší stížnosti spokojeni, můžete podat stížnost na Úřad pro ochranu osobních údajů.

Tyto Zásady ochrany osobních údajů jsou platné a účinné od 25.5.2018.

Bazar a burza dílů
Doporučujeme

Plyšový Fiat 126 - tmavší žlutá

Plyšový Fiat 126 - tmavší žlutá

- délka 30cm, výška 14cm, šířka 13cm

- potah Fiátku se dá sundat a vyprat

Plyšový Fiat 126 - tmavší žlutá
Doporučujeme
589.00 Kč
Skladem

Set bezkontaktního zapalování Fiat 126 a 500

Set bezkontaktního zapalování Fiat 126 a 500

- jedná se o set, který je určený pro vozy Fiat 126, tak 500

- v ceně je vše, co je na fotce i se záslepkou rozdělovače

- v případě jakéhokoliv dotazu nás kontaktujte

Set bezkontaktního zapalování Fiat 126 a 500
Doporučujeme
4 990.00 Kč
Skladem

Hliníkový set Abarth 3,5l

Hliníkový set Abarth 3,5l

- v ceně je hliníková 3,5l vana, hliníkové ventilové víko a víčko Castrol

- díly si můžete zakoupit samostatně:

- vana: https://www.fiat500126.cz/cs/hlinikova-vana-abarth-35l

- víko: https://www.fiat500126.cz/cs/hlinikove-ventilove-viko-abarth-vicko-castrol

Hliníkový set Abarth 3,5l
Doporučujeme
6 100.00 Kč
Skladem

Hliníková vrtule chlazení Nanni Fiat 126 alternátor

Hliníková vrtule chlazení Nanni Fiat 126 alternátor

- pro motory s alternátorem

- celková váha je 699g

- pro vozy Fiat 126 a 500

Hliníková vrtule chlazení Nanni Fiat 126 alternátor
Doporučujeme
1 790.00 Kč
Skladem

Rozvodové víko s filtrem oleje Nanni

Rozvodové víko s filtrem oleje Nanni

- jedná se o starší rozvodové víko upravené k montáži Nanni olejového filtru

- v ceně je víko, příruba filtru, filtr a upravené ozubené kolo olejového čerpadla

- samotné olejové čerpadlo není v ceně, v ceně není ani gufero, nebo těsnění

- v případě, že nám pošlete dobré rozvodové víko a ozubené dobré kolečko čerpadla, bude cena nižší o 700,- Kč

- pokud Vás zajímá samotná montáž, navštivte náš web www.revoracing.cz a nebo nám napište, pošleme Vám návod

Rozvodové víko s filtrem oleje Nanni
Doporučujeme Novinka
4 900.00 Kč
Skladem

Vzpěra předních tlumičů Fiat 126, 500 s nastavitelnou spojkou Nanni

Vzpěra předních tlumičů Fiat 126, 500 s nastavitelnou spojkou Nanni

Vzpěra předních tlumičů Fiat 126, 500 s nastavitelnou spojkou Nanni
Doporučujeme Novinka
2 500.00 Kč
Skladem

Uložení převodovky nahrazující originální silentbloky

Uložení převodovky nahrazující originální silentbloky

- jedná se o set nahrazující originální silentbloky převodovky, které občas mají malou životnost

- více informací o přídavném uložení naleznete v tomto videu

Uložení převodovky nahrazující originální silentbloky
Doporučujeme Novinka
950.00 Kč
Skladem

Hlava válců Panda s velkými ventily 36/29

Hlava válců Panda s velkými ventily 36/29

- pro motory Fiat 126 a 500

- hlava je kompletně udělaná profesionální firmou

Hlava válců Panda s velkými ventily 36/29
Doporučujeme Novinka
15 000.00 Kč
Skladem

eshop Fiat500126

Internetový obchod zaměřený na prodej náhradních

dílů na vozy Fiat 126 a 500

Křinická 44, 550 01 Broumov

Telefonní kontakt:
+420 737 106 139
(po-pá 8-15 hod.)

Email: eshop@fiat500126.cz

Nakupování u nás

Osobní odběr
Obchodní podmínky
Ochrana osobních údajů
Reklamační řád
Vrácení zboží
Způsob přepravy
Způsob platby
Stav objednávky