Zásady ochrany osobních údajů

Čtěte, jak nakládáme s vašimi údaji podle Obecného nařízení o ochraně osobních údajů (GDPR).

Kdo údaje sbírá

Vaše osobní údaje sbírá:

Veronika Brandová - eshop Fiat500126

Křinická 44, 550 01  Broumov - Kolonie 5.května

IČ: 02189852
Neplátce DPH

Kontaktní e-mail:  eshop@fiat500126.cz

 

Jaké údaje sbíráme

Sbíráme následující osobní údaje:

  • Kontaktní formulář: jméno, e-mail a telefon.
  • Registrace: jméno, e-mail, telefon, fakturační adresu, případně název firmy, IČ a DIČ.
  • Objednávka: jméno, e-mail, telefon, fakturační adresu, případně název firmy, IČ a DIČ.
  • Newsletter: e-mailovou adresu.

Důvod a účel sběru údajů

  • Kontaktní formulář: na základě budoucího plnění smlouvy, abychom mohli zodpovědět váš dotaz k poptávce služeb, případně poradit ohledně našich služeb a produktů.
  • Registrace: na základě budoucího plnění smlouvy, pro možnost opakovaných nákupů, předvyplnění identifikačních údajů v objednávce, pro získání slev, pro zobrazení historie objednávek.
  • Objednávka: na základě plnění smlouvy a zákonné povinnosti, abychom mohli správně vyřídit vaši poptávku / objednávku a mohli řádně vystavit a archivovat daňové doklady.
  • Newsletter: na základě vašeho souhlasu, abychom vás mohli informovat o novinkách a kampaních naší společnosti.

Jak dlouho údaje uchováváme

  • Kontaktní formulář: maximálně po dobu 1 roku.
  • Registrace: po dobu platnosti registrace a využívání osobního účtu, nejdéle však 5 let od poslední nečinnosti.
  • Objednávka: po dobu stanovenou zákonem.
  • Newsletter: po dobu 5 let, nebo než se odhlásíte.

Kdo osobní údaje zpracovává

Zpracovatelem těchto údajů je:

  • Veronika Brandová - eshop Fiat500126 (IČ 02189852, se sídlem Křinická 44, 550 01  Broumov - Kolonie 5.května), který provozuje tento web.

Soubory cookie

Při procházení webových stránek se zaznamenává vaše IP adresa, jak dlouho se na stránce zdržíte a ze které stránky přicházíte. Používání cookies pro měření návštěvnosti webu a přizpůsobení zobrazení webových stránek vnímáme jako oprávněný zájem správce.

Používání souborů cookie můžete ve svém prohlížeči zakázat.

Na co máte právo

  • Dotázat se, jaké údaje zpracováváme, za jakým účelem, v jakém rozsahu, jak dlouho a kdo k nim má přístup.
  • Můžete požádat o opravu, nebo výmaz těchto údajů.

Kam se můžete obrátit

  • Pokud si myslíte, že vaše údaje zpracováváme v rozporu s příslušnými právními předpisy, kontaktujte nás.
  • Pokud nebudete s řešením vaší stížnosti spokojeni, můžete podat stížnost na Úřad pro ochranu osobních údajů.

Tyto Zásady ochrany osobních údajů jsou platné a účinné od 25.5.2018.

Doporučujeme

Nosič kufru na zadní kapotu s dřívky

Nosič kufru na zadní kapotu s dřívky

- jedná se o držák určen na vozy Fiat 500 a Italské 126

- na polské zadní kapoty Fiátků 126 musíte vyvrtat dvě díry a nebo upravit spodní podpěry držáku

Nosič kufru na zadní kapotu s dřívky
Doporučujeme Novinka
1 790.00 Kč
Skladem

Plechová cedule FIAT SERVICE

Plechová cedule FIAT SERVICE

- rozměr 30x20 cm

Plechová cedule FIAT SERVICE
Doporučujeme Novinka
399.00 Kč
Skladem

Potahy na sedačky Fiat 500 - čalounická koženka žíhaná hnědá

Potahy na sedačky Fiat 500 - čalounická koženka žíhaná hnědá

- cena je za komplet do jednoho auta, potahy jsou šité do vozidla Fiat 500

- veškeré informace o potazích naleznete zde: https://www.fiat500126.cz/cs/potahy

Potahy na sedačky Fiat 500 - čalounická koženka žíhaná hnědá
Doporučujeme Novinka
2 550.00 Kč
Pouze na objednání

Repasovaná hlava válců 650ccm - -2,3mm

Repasovaná hlava válců 650ccm - -2,3mm

- na hlavě jsou nové ventily, opravené závity, nové štefty výfuku, zabroušené ventily, sedla atd.

- hlava byla zrepasovaná profesionální firmou

- hlava odpovídá stavu nové hlavy, nemá praskliny mezi ventily, či jiné poškození

- cena je za hlavu v případě, že nám zašlete Vaší hlavu bez prasklin a dalších velkých poškození. Cena bez výměny hlavy je 4500,- Kč.

- pokud máte jakýkoliv dotaz, kontaktujte nás. Na přání můžeme nechat zrepasovat Vaší hlavu.

Repasovaná hlava válců 650ccm - -2,3mm
Doporučujeme Novinka
3 600.00 Kč
Skladem

Plechy na motor BAMBINO

Plechy na motor BAMBINO

- plechy byly opravené, opískované a je na nich nový komaxit, určitě nejsou nové

- v ceně jsou pouze plechy na fotce mimo plechu na topení

Plechy na motor BAMBINO
Doporučujeme Novinka
2 900.00 Kč
Skladem

Repasovaná hlava válců 650ccm - pouze srovnaná, nesnížená

Repasovaná hlava válců 650ccm - pouze srovnaná, nesnížená

- na hlavě jsou nové ventily, opravené závity, nové štefty výfuku, zabroušené ventily, sedla atd.

- hlava byla zrepasovaná profesionální firmou

- hlava odpovídá stavu nové hlavy, nemá praskliny mezi ventily, či jiné poškození viz. foto

- cena je za hlavu v případě, že nám zašlete Vaší hlavu bez prasklin a dalších velkých poškození. Cena bez výměny hlavy je 4900,- Kč

- pokud máte jakýkoliv dotaz, kontaktujte nás. Na přání můžeme nechat zrepasovat Vaší hlavu.

Repasovaná hlava válců 650ccm - pouze srovnaná, nesnížená
Doporučujeme Novinka
3 900.00 Kč
Skladem

Věšák na oblečení Fiat 126 replika

Věšák na oblečení Fiat 126 replika

- replika originálního držáku

Věšák na oblečení Fiat 126 replika
Doporučujeme Novinka
149.00 Kč
Skladem

Ramena Fiat 500 - Fiat Ricambi Originali

Ramena Fiat 500 - Fiat Ricambi Originali

- nová ( dlouho skladovaná ) ramena ricambi Fiat originali

- cena 3000,- Kč za jedno, 6000,- Kč za komplet

Ramena Fiat 500 - Fiat Ricambi Originali
Doporučujeme Novinka
3 000.00 Kč
Skladem

Kalendář 2020 126Bratislava

Kalendář 2020 126Bratislava

- jedná se o nástěnný A3 kalendář - 12 listů + obálka

- varianta bez dívek

Kalendář 2020 126Bratislava
Doporučujeme Novinka
299.00 Kč
Skladem

Kalendář 2020 126Bratislava s dívkami

Kalendář 2020 126Bratislava s dívkami

- jedná se o nástěnný A3 kalendář - 12 listů + obálka

- varianta s dívkami

Kalendář 2020 126Bratislava s dívkami
Doporučujeme Novinka
299.00 Kč
Skladem

Stylové hodiny, budík Fiat 500

Stylové hodiny budík Fiat 500

- jedná se o originální produkt Fiat, žádná druhovýroba

- zpracování je velice kvalitní

- v ceně jsou hodiny s plechovou krabičkou jako na fotce

- v případě nedostupnosti objednáme cca do 14 dnů

Stylové hodiny, budík Fiat 500
Doporučujeme Novinka
2 099.00 Kč
Skladem

Kontaktujte nás

Telefonní kontakt:
+420 737 106 139
(po-ne 8-18 hod.)

Email: eshop@fiat500126.cz

Doprava

Ceska posta
Česká Pošta / Czech Post

DHL EXPRESS / TO THE WORD