Zásady ochrany osobních údajů

Čtěte, jak nakládáme s vašimi údaji podle Obecného nařízení o ochraně osobních údajů (GDPR).

Kdo údaje sbírá

Vaše osobní údaje sbírá:

Veronika Brandová - eshop Fiat500126

Křinická 44, 550 01  Broumov - Kolonie 5.května

IČ: 02189852
Neplátce DPH

Kontaktní e-mail:  eshop@fiat500126.cz

 

Jaké údaje sbíráme

Sbíráme následující osobní údaje:

  • Kontaktní formulář: jméno, e-mail a telefon.
  • Registrace: jméno, e-mail, telefon, fakturační adresu, případně název firmy, IČ a DIČ.
  • Objednávka: jméno, e-mail, telefon, fakturační adresu, případně název firmy, IČ a DIČ.
  • Newsletter: e-mailovou adresu.

Důvod a účel sběru údajů

  • Kontaktní formulář: na základě budoucího plnění smlouvy, abychom mohli zodpovědět váš dotaz k poptávce služeb, případně poradit ohledně našich služeb a produktů.
  • Registrace: na základě budoucího plnění smlouvy, pro možnost opakovaných nákupů, předvyplnění identifikačních údajů v objednávce, pro získání slev, pro zobrazení historie objednávek.
  • Objednávka: na základě plnění smlouvy a zákonné povinnosti, abychom mohli správně vyřídit vaši poptávku / objednávku a mohli řádně vystavit a archivovat daňové doklady.
  • Newsletter: na základě vašeho souhlasu, abychom vás mohli informovat o novinkách a kampaních naší společnosti.

Jak dlouho údaje uchováváme

  • Kontaktní formulář: maximálně po dobu 1 roku.
  • Registrace: po dobu platnosti registrace a využívání osobního účtu, nejdéle však 5 let od poslední nečinnosti.
  • Objednávka: po dobu stanovenou zákonem.
  • Newsletter: po dobu 5 let, nebo než se odhlásíte.

Kdo osobní údaje zpracovává

Zpracovatelem těchto údajů je:

  • Veronika Brandová - eshop Fiat500126 (IČ 02189852, se sídlem Křinická 44, 550 01  Broumov - Kolonie 5.května), který provozuje tento web.

Soubory cookie

Při procházení webových stránek se zaznamenává vaše IP adresa, jak dlouho se na stránce zdržíte a ze které stránky přicházíte. Používání cookies pro měření návštěvnosti webu a přizpůsobení zobrazení webových stránek vnímáme jako oprávněný zájem správce.

Používání souborů cookie můžete ve svém prohlížeči zakázat.

Na co máte právo

  • Dotázat se, jaké údaje zpracováváme, za jakým účelem, v jakém rozsahu, jak dlouho a kdo k nim má přístup.
  • Můžete požádat o opravu, nebo výmaz těchto údajů.

Kam se můžete obrátit

  • Pokud si myslíte, že vaše údaje zpracováváme v rozporu s příslušnými právními předpisy, kontaktujte nás.
  • Pokud nebudete s řešením vaší stížnosti spokojeni, můžete podat stížnost na Úřad pro ochranu osobních údajů.

Tyto Zásady ochrany osobních údajů jsou platné a účinné od 25.5.2018.

Bazar a burza dílů
Doporučujeme

CHROM nárazníky Fiat 126 - kompletní sada

CHROM nárazníky Fiat 126 - kompletní sada

- v ceně je přední a zadní nárazník

- CHROM šrouby na přední a zadní nárazník ( celkem 4 kusy )

- pozinkované držáky nárazníků ( celkem 4 kusy )

CHROM nárazníky Fiat 126 - kompletní sada
Doporučujeme
4 899.00 Kč
Skladem

Stylové hodiny, budík Fiat 500

Stylové hodiny budík Fiat 500

- jedná se o originální produkt Fiat, žádná druhovýroba

- zpracování je velice kvalitní

- v ceně jsou hodiny s plechovou krabičkou jako na fotce

- v případě nedostupnosti objednáme cca do 14 dnů

Stylové hodiny, budík Fiat 500
Doporučujeme
2 099.00 Kč
Skladem

Plechová cedule FIAT 500 1957-1975

Plechová cedule FIAT 500 1957-1975

- rozměr 30x20 cm

Plechová cedule FIAT 500 1957-1975
Doporučujeme
399.00 Kč
Skladem

Zrcátko CHROM vypouklé

Zrcátko CHROM vypouklé

- kovové, chromové

- umisťují se na lem dveří - nevrtají se díry do dveří

Zrcátko CHROM vypouklé
Doporučujeme Novinka
1 390.00 Kč
Vyprodáno

Plyšový Fiat 126 - červený

Plyšový Fiat 126 - červený

- délka 30cm, výška 14cm, šířka 13cm

- potah Fiátku se dá sundat a vyprat

Plyšový Fiat 126 - červený
Doporučujeme Novinka
589.00 Kč
Skladem

Benzínové čerpadlo, pumpa Fiat WEBER made in Italy

Benzínové čerpadlo, pumpa Fiat WEBER made in Italy

- jedná se o originální benzínové čerpadlo vyrobené v Itálii značky Weber

- pro vozy Fiat 126, 500 a 600

- pokud chcete zachovat originalitu Vašeho Fiatu, je tohle čerpadlo ideální volbou

Benzínové čerpadlo, pumpa Fiat WEBER made in Italy
Doporučujeme Novinka
1 290.00 Kč
Skladem

Elektrický startér použitý

Elektrický startér použitý

- jedná se o elektrický startér určený pro vozy Fiat 126, popřípadě i 500

- startér je použitý, velice zachovalý a plně funkční

Elektrický startér použitý
Doporučujeme
1 290.00 Kč
Skladem

Originální krabička s nářadím FIAT

Originální krabička s nářadím FIAT

- sada obsahuje novou krabičku a k tomu velice zachovalé, originální použité nářadí

- na přání umíme sehnat samostatně novou, nebo použitou krabičku

Originální krabička s nářadím FIAT
Doporučujeme Novinka
3 150.00 Kč
Skladem

CHROM nárazníky Fiat 500 - kompletní sada

CHROM nárazníky Fiat 500 - kompletní sada

- v ceně je přední a zadní nárazník

- CHROM šrouby na přední a zadní nárazník ( celkem 4 kusy )

- pozinkované držáky nárazníků ( celkem 4 kusy )

- fotografie je jen ilustrační ( jedná se o sadu F126 ), ale kupujete F500

CHROM nárazníky Fiat 500 - kompletní sada
Doporučujeme
4 799.00 Kč
Skladem

eshop Fiat500126

Internetový obchod zaměřený na prodej náhradních

dílů na vozy Fiat 126 a 500

Křinická 44, 550 01 Broumov

Telefonní kontakt:
+420 737 106 139
(po-pá 8-15 hod.)

Email: eshop@fiat500126.cz

Nakupování u nás

Osobní odběr
Obchodní podmínky
Ochrana osobních údajů
Reklamační řád
Vrácení zboží
Způsob přepravy
Způsob platby
Stav objednávky